Een Jaar Van Je Leven: stellen zijn verliefd, maar Esther flirt met muur

Een Jaar Van Je Leven: stellen zijn verliefd, maar Esther flirt met muur

Een jaar afgesloten zijn van de buitenwereld is niet niks, en het is dan ook niet vreemd dat er allerlei gevoelens door de loods vliegen in Een Jaar Van Je Leven. Er zijn verschillende stellen dolverliefd, en ook Esther heeft warme gevoelens. Ze ziet Jan-Willem wel zitten, maar hij heeft zich volgens haar afgesloten. “Dus waarom ga je dan flirten tegen een muur? Dat heeft toch geen zin?”

Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: stellen zijn verliefd, maar Esther flirt met muur Een jaar afgesloten zijn van de buitenwereld is niet niks, en het is dan ook niet vreemd dat er allerlei gevoelens door de loods vliegen in Een Jaar Van Je Leven. Er zijn verschillende stellen dolverliefd, en ook Esther heeft warme gevoelens. Ze ziet Jan-Willem wel zitten, maar hij heeft zich volgens haar afgesloten. “Dus waarom ga je dan flirten tegen een muur? Dat heeft toch geen zin?” Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Zie: Esther gaat achter Jan- Willem aan in Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Mexx doet zwangerschapstest, is er een baby op komst? Bekijk deze video »
TV :
Een Jaar Van Je Leven: stellen zijn verliefd, maar Esther flirt met muur

Actuele video's

Meer actuele video's