RTL Boulevard: eerste beelden nieuw seizoen Echte Meisjes In De Jungle (video)

RTL Boulevard: eerste beelden nieuw seizoen Echte Meisjes In De Jungle (video)

<em>RTL Boulevard</em>: eerste beelden nieuw seizoen <em>Echte Meisjes In De Jungle</em> (video) Gaby, Louisa, Diva, Janice, Michella, Lena, Jill, Kelly, Esmée, Fabiola, Annebel en Channah gaan het avontuur van hun leven aan in Echte Meisje In De Jungle bij Videoland. In het programma, dat meer dan 10 jaar geleden voor het laatst te zien was en nog steeds vers in het geheugen van veel mensen zit, gaan verschillende bekende Nederlandse reality-tv sterren de strijd met elkaar aan in de jungle, onder leiding van de nieuwe presentator Valerio Zeno. Echte Meisjes In De Jungle is vanaf 9 januari te zien bij Videoland. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: eerste beelden nieuw seizoen Echte Meisjes In De Jungle (video)

Gaby, Louisa, Diva, Janice, Michella, Lena, Jill, Kelly, Esmée, Fabiola, Annebel en Channah gaan het avontuur van hun leven aan in Echte Meisje In De Jungle bij Videoland. In het programma, dat meer dan 10 jaar geleden voor het laatst te zien was en nog steeds vers in het geheugen van veel mensen zit, gaan verschillende bekende Nederlandse reality-tv sterren de strijd met elkaar aan in de jungle, onder leiding van de nieuwe presentator Valerio Zeno.

Echte Meisjes In De Jungle is vanaf 9 januari te zien bij Videoland. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV