Sinterklaas op bezoek in Op1: 'Ik ben helemaal niet woke! Hou ik niet van'

Sinterklaas op bezoek in Op1: 'Ik ben helemaal niet woke! Hou ik niet van'

Dinsdag 6 december 2022 om 09:03

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 5 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Sinterklaas</em> op bezoek in <em>Op1</em>: 'Ik ben helemaal niet woke! Hou ik niet van' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 5 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het bezoek van Sinterklaas aan Vandaag Inside is al jaren een hilarisch succes. De redactie van Op1 probeert een beetje verlichting te brengen tussen alle zware kost door Sinterklaas ook uit te nodigen, maar daar slaat het - zonder publiek in de studio - toch een beetje dood. We lijken de stem van Jan Slagter te herkennen in de Sint; hij probeert ook een paar boude uitspraken te doen. "Ik word helemaal krankjorem van die zonnepanelen. [...] Het paard wordt helemaal gek, dus wij zijn voor kerncentrales!" Daar blijft het niet bij, want Sinterklaas vertelt 'helemaal niet woke' te zijn: "Daar hou ik niet van." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Sinterklaas op bezoek in Op1: 'Ik ben helemaal niet woke! Hou ik niet van'

Het bezoek van Sinterklaas aan Vandaag Inside is al jaren een hilarisch succes. De redactie van Op1 probeert een beetje verlichting te brengen tussen alle zware kost door Sinterklaas ook uit te nodigen, maar daar slaat het - zonder publiek in de studio - toch een beetje dood. We lijken de stem van Jan Slagter te herkennen in de Sint; hij probeert ook een paar boude uitspraken te doen. "Ik word helemaal krankjorem van die zonnepanelen. [...] Het paard wordt helemaal gek, dus wij zijn voor kerncentrales!" Daar blijft het niet bij, want Sinterklaas vertelt 'helemaal niet woke' te zijn: "Daar hou ik niet van."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's