Zie: lengte maakt wél uit voor Bodine en Jip Lang Leve De Liefde

Zie: lengte maakt wél uit voor Bodine en Jip Lang Leve De Liefde

Bodine en Jip hebben bij hun date alvast één ding gemeen; lengte. Zij delen elkaars struggles over exen die groter of kleiner zijn dan zij. Bodine voelt zich al snel de man in de relatie en Jip die ervaart veel ongemakken door zijn lengte. Wie weet wat de twee nog meer gemeen hebben.

Bekijk hieronder de video.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Zie: lengte maakt wél uit voor Bodine en Jip <em>Lang Leve De Liefde</em> Bodine en Jip hebben bij hun date alvast één ding gemeen; lengte. Zij delen elkaars struggles over exen die groter of kleiner zijn dan zij. Bodine voelt zich al snel de man in de relatie en Jip die ervaart veel ongemakken door zijn lengte. Wie weet wat de twee nog meer gemeen hebben. Bekijk hieronder de video. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: Mexx doet zwangerschapstest, is er een baby op komst? Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: stellen zijn verliefd, maar Esther flirt met muur Bekijk deze video » Een jaar van je leven: Jeffrey: 'Je wijst nóóit meer met die vinger naar mij' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV