Zie: dit is niet het slimste koppel van Lang Leve De Liefde

Zie: dit is niet het slimste koppel van Lang Leve De Liefde

Om elkaar beter te leren kennen is het de bedoeling dat het nieuwe koppel verschillende synoniemen noemen voor zoenen. Dit blijkt een ware opdracht te zijn aangezien zij eerst moeten uitvogelen wat het woord 'synoniem' betekent. Als zij er eenmaal achter zijn gekomen, zijn ze niet meer te stoppen; kussen, bekken, tongen.

Bekijk hieronder de video.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Zie: dit is niet het slimste koppel van <em>Lang Leve De Liefde</em> Om elkaar beter te leren kennen is het de bedoeling dat het nieuwe koppel verschillende synoniemen noemen voor zoenen. Dit blijkt een ware opdracht te zijn aangezien zij eerst moeten uitvogelen wat het woord 'synoniem' betekent. Als zij er eenmaal achter zijn gekomen, zijn ze niet meer te stoppen; kussen, bekken, tongen. Bekijk hieronder de video. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'Op welk lichaamsdeel wil je gezoend worden?' Bekijk deze video » Zie: lengte maakt wél uit voor Bodine en Jip Lang Leve De Liefde Bekijk deze video » Een compliment? Reggy vindt Natasja van goede proporties in Lang Leve De Liefde Bekijk deze video »
TV :
Zie: dit is niet het slimste koppel van Lang Leve De Liefde

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV