Live stream Portugal - Zwitserland (WK voetbal)

Live stream Portugal - Zwitserland (WK voetbal)

Kijk dinsdag 6 december vanaf 20.00 uur LIVE naar Portugal - Zwitserland via de livestream hierboven.

Zondag spelen Portugal en Zwitserland tegen elkaar tijdens het WK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Portugal - Zwitserland op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Portugal - Zwitserland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Portugal - Zwitserland is dinsdag vanaf 20.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Portugal - Zwitserland</em> (WK voetbal) Kijk dinsdag 6 december vanaf 20.00 uur LIVE naar Portugal - Zwitserland via de livestream hierboven. Zondag spelen Portugal en Zwitserland tegen elkaar tijdens het WK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Portugal - Zwitserland op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Portugal - Zwitserland De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Portugal - Zwitserland is dinsdag vanaf 20.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Portugal - Zwitserland (WK voetbal)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV