Zien: Trijntje Oosterhuis durft zich om deze reden de straat niet meer op

Zien: Trijntje Oosterhuis durft zich om deze reden de straat niet meer op

Trijntje Oosterhuis mag de kerstnummers weer uit de kast trekken, de nachtegaal gaat er weer opuit met kerst om muziek ten gehore te brengen. Ook blikt de zangeres even terug naar wat genânte momenten tijdens Het Perfecte Plaatje.

Zien: <em>Trijntje Oosterhuis</em> durft zich om deze reden de straat niet meer op Trijntje Oosterhuis mag de kerstnummers weer uit de kast trekken, de nachtegaal gaat er weer opuit met kerst om muziek ten gehore te brengen. Ook blikt de zangeres even terug naar wat genânte momenten tijdens Het Perfecte Plaatje. Perfecte plaatjeEr is een reden dat Trijntje de deur eigenlijk niet meer uit wil: "Ik durf me niet meer te vertonen na afgelopen week." Tijdens het programma heeft de zangeres een aantal poses uit de kast getrokken waarvan ze ook zelf behoorlijk stond te kijken. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: Trijntje Oosterhuis durft zich om deze reden de straat niet meer op

Perfecte plaatje
Er is een reden dat Trijntje de deur eigenlijk niet meer uit wil: "Ik durf me niet meer te vertonen na afgelopen week." Tijdens het programma heeft de zangeres een aantal poses uit de kast getrokken waarvan ze ook zelf behoorlijk stond te kijken.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV