Gordon moet emigratie naar Dubai verdedigen in Op1: 'Moraalridder-gedrag'

Gordon moet emigratie naar Dubai verdedigen in Op1: 'Moraalridder-gedrag'

Een jaar geleden schreeuwde entertainer Gordon van de daken dat hij naar Dubai emigreerde en niet meer terug zou keren in Nederland, maar nu is hij tóch weer bezig met het maken van programma's. Op bezoek bij Op1 werd Gordon in het nauw gedreven door presentatoren Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Gordon</em> moet emigratie naar Dubai verdedigen in <em>Op1</em>: 'Moraalridder-gedrag' Een jaar geleden schreeuwde entertainer Gordon van de daken dat hij naar Dubai emigreerde en niet meer terug zou keren in Nederland, maar nu is hij tóch weer bezig met het maken van programma's. Op bezoek bij Op1 werd Gordon in het nauw gedreven door presentatoren Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Moraalridder-gedragDe laatste tijd is er veel te doen om het WK voetbal in Qatar. Bij de bouw van de stadions blijken zo'n 6500 mensen overleden te zijn en het presentatieduo wil weten of de situatie in Dubai niet hetzelfde is. Dat ontkent Gordon met klem, en hij voegt eraan toe dat we in het Westen heel goed zijn in het wijzen met een belerend vingertje. Volgens hem is het 'moraalridder-gedrag'; Nederland kan beter de hand in eigen boezem steken als het op het verleden aankomt. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Gordon moet emigratie naar Dubai verdedigen in Op1: 'Moraalridder-gedrag'

Moraalridder-gedrag
De laatste tijd is er veel te doen om het WK voetbal in Qatar. Bij de bouw van de stadions blijken zo'n 6500 mensen overleden te zijn en het presentatieduo wil weten of de situatie in Dubai niet hetzelfde is. Dat ontkent Gordon met klem, en hij voegt eraan toe dat we in het Westen heel goed zijn in het wijzen met een belerend vingertje. Volgens hem is het 'moraalridder-gedrag'; Nederland kan beter de hand in eigen boezem steken als het op het verleden aankomt.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's