Noa Vahle mag Louis van Gaal niet interviewen: 'Dan ben je een geweldige lul'

Noa Vahle mag Louis van Gaal niet interviewen: 'Dan ben je een geweldige lul'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

<em>Noa Vahle</em> mag Louis van Gaal niet interviewen: 'Dan ben je een geweldige lul' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Louis van Gaal heeft de afgelopen tijd de harten van veel Nederlanders veroverd, maar hij liet zich dinsdag weer even van zijn kleinzieligste kant zien. Noa Vahle (De Oranjewinter), Valentijn Driessen (de Telegraaf) en Martijn Krabbendam (Voetbal International) - vertegenwoordigers van media die kritisch zijn op Oranje - werden namelijk niet uitgenodigd voor een 1-op-1-interview met de bondscoach. Johan Derksen reageert furieus: "Dan ben je een geweldige lul, als je dat doet. Dan laat je je zo ontzettend kennen door een paar media die kritisch zijn. Dan moet je je toch diep schamen!" De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Louis van Gaal heeft de afgelopen tijd de harten van veel Nederlanders veroverd, maar hij liet zich dinsdag weer even van zijn kleinzieligste kant zien. Noa Vahle (De Oranjewinter), Valentijn Driessen (de Telegraaf) en Martijn Krabbendam (Voetbal International) - vertegenwoordigers van media die kritisch zijn op Oranje - werden namelijk niet uitgenodigd voor een 1-op-1-interview met de bondscoach. Johan Derksen reageert furieus: "Dan ben je een geweldige lul, als je dat doet. Dan laat je je zo ontzettend kennen door een paar media die kritisch zijn. Dan moet je je toch diep schamen!"

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV