Zie: John de Bever naakt op erotiekbeurs?

Zie: John de Bever naakt op erotiekbeurs?

Kees Stevens is niet alleen de partner, maar ook de manager van John de Bever. Onder het mom van 'een optreden is een optreden' heeft Kees een show voor John geregeld op een erotiekbeurs. Maar John snapt niet zo goed wat hij kan verwachten. Het grotendeel van de bezoekers is naakt of erotisch gekleed, wat wordt er dan verwacht van John?

Bekijk hieronder de video.

Het nieuwe seizoen van De Bevers is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv.

Zie: <em>John de Bever</em> naakt op erotiekbeurs? Kees Stevens is niet alleen de partner, maar ook de manager van John de Bever. Onder het mom van 'een optreden is een optreden' heeft Kees een show voor John geregeld op een erotiekbeurs. Maar John snapt niet zo goed wat hij kan verwachten. Het grotendeel van de bezoekers is naakt of erotisch gekleed, wat wordt er dan verwacht van John? Bekijk hieronder de video. Het nieuwe seizoen van De Bevers is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kees (man John de Bever) over haartransplantatie: 'Onmenselijk en verschrikkelijk' (Shownieuws) Bekijk deze video » Bekijk: Marciano is ongeneeselijk ziek en wordt verrast door John de Bever Bekijk deze video » John de Bever gaat bijzondere weddenschap aan: 'Krijg je spijt van' (video) Bekijk deze video »
TV :
Zie: John de Bever naakt op erotiekbeurs?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV