Herman den Blijker over gerecht in De Kookklunzen: "Het lijkt echt wel kattenkots" (HLF8)

Herman den Blijker over gerecht in De Kookklunzen: "Het lijkt echt wel kattenkots" (HLF8)

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 7 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Herman den Blijker</em> over gerecht in <em>De Kookklunzen</em>: &quot;Het lijkt echt wel kattenkots&quot; (<em>HLF8</em>) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 7 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Een nieuw seizoen van het programma De Kookklunzen gaat donderdag 8 december van start en topchef Herman den Blijker zit in HLF8 aan tafel om het doel van het programma uit te leggen. Zijn coachende taak in 'De Kooklunzen' is een aanslag op zijn geduld want sommige kookklunzen weten niet eens wat een pan is. In een vooruitblik zien we een, voor een kookprogramma, zeldzaam vies uitziend gerecht. Den Blijker merkt dan ook op: "Het lijkt echt wel kattenkots!" Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv Het nieuwe seizoen van De Kookklunzen is vanaf donderdag 8 december wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Kookklunzen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een nieuw seizoen van het programma De Kookklunzen gaat donderdag 8 december van start en topchef Herman den Blijker zit in HLF8 aan tafel om het doel van het programma uit te leggen. Zijn coachende taak in 'De Kooklunzen' is een aanslag op zijn geduld want sommige kookklunzen weten niet eens wat een pan is. In een vooruitblik zien we een, voor een kookprogramma, zeldzaam vies uitziend gerecht. Den Blijker merkt dan ook op: "Het lijkt echt wel kattenkots!"

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Het nieuwe seizoen van De Kookklunzen is vanaf donderdag 8 december wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Kookklunzen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's