Kika-special Beste zangers: Maria Fiselier en Jaap Reesema zingen Jezelf zijn

Kika-special Beste zangers: Maria Fiselier en Jaap Reesema zingen Jezelf zijn

Vrijdag 9 december 2022 om 08:32

Hieronder zie je een fragment uit de Kika-special Beste zangers van donderdag 8 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

De speciale uitzending van Beste Zangers stond donderdag in het teken van het goede doel Kika. Jaap Reesema is bekend met kinderkanker, de zoon van een goede vriend van hem heeft meerdere behandelingen gehad. Hij is inmiddels genezen verklaard en ze hebben erg veel steun gehad in het Prinses Máxima Centrum. Jaap zingt samen met Maria Fiselier Jezelf zijn.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Kika-special Beste zangers</em>: Maria Fiselier en Jaap Reesema zingen <em>Jezelf zijn</em> Hieronder zie je een fragment uit de Kika-special Beste zangers van donderdag 8 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. De speciale uitzending van Beste Zangers stond donderdag in het teken van het goede doel Kika. Jaap Reesema is bekend met kinderkanker, de zoon van een goede vriend van hem heeft meerdere behandelingen gehad. Hij is inmiddels genezen verklaard en ze hebben erg veel steun gehad in het Prinses Máxima Centrum. Jaap zingt samen met Maria Fiselier Jezelf zijn. Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Kika-special Beste zangers: Maria Fiselier en Jaap Reesema zingen Jezelf zijn

Actuele video's

Meer actuele video's