Beste zangers KiKa special: Tabitha en Jaap Reesema zingen Dans nog even door

Beste zangers KiKa special: Tabitha en Jaap Reesema zingen Dans nog even door

Hieronder zie je een fragment uit de Kika-special Beste zangers van donderdag 8 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Het meisje dat Tabitha heeft bezocht, Lizie, is schoon verklaard. Dat betekent helaas niet dat alle problemen dan ineens verdwenen zijn. Door haar hersentumor heeft Lizie het lees- en rekenniveau van iemand uit groep 3, terwijl ze nu 10 jaar is. Vaak staan mensen er niet bij stil dat er zoveel meer komt kijken bij een kindje die kanker krijgt en later schoon verklaard wordt.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beste zangers KiKa special</em>: Tabitha en Jaap Reesema zingen <em>Dans nog even door</em> Hieronder zie je een fragment uit de Kika-special Beste zangers van donderdag 8 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Het meisje dat Tabitha heeft bezocht, Lizie, is schoon verklaard. Dat betekent helaas niet dat alle problemen dan ineens verdwenen zijn. Door haar hersentumor heeft Lizie het lees- en rekenniveau van iemand uit groep 3, terwijl ze nu 10 jaar is. Vaak staan mensen er niet bij stil dat er zoveel meer komt kijken bij een kindje die kanker krijgt en later schoon verklaard wordt. Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beste zangers KiKa special: Tabitha en Jaap Reesema zingen Dans nog even door

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV