Ernie Brandt in Op1 over Nederland - Argentinië: 'Noppert wordt de held'

Ernie Brandt in Op1 over Nederland - Argentinië: 'Noppert wordt de held'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

In Op1 wordt alvast vooruitgeblikt op het Nederlands elftal dat vrijdag op het WK voetbal weer in actie komt. Ze spelen deze keer tegen Argentinië en kunnen na de verloren WK-finale in 1978 de ultieme revanche nemen. Het maakt Evert ten Napel niet uit hoe er wordt gewonnen, als ze de overwinning maar mee naar huis nemen. “Noppert wordt de held", voorspelt Ernie Brandt.

Bekijk het fragment van Op1 hieronder.

De wedstrijd Nederland - Argentinië is vrijdag 9 december om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 18.45 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Ernie Brandt in <em>Op1</em> over Nederland - Argentinië: 'Noppert wordt de held' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In Op1 wordt alvast vooruitgeblikt op het Nederlands elftal dat vrijdag op het WK voetbal weer in actie komt. Ze spelen deze keer tegen Argentinië en kunnen na de verloren WK-finale in 1978 de ultieme revanche nemen. Het maakt Evert ten Napel niet uit hoe er wordt gewonnen, als ze de overwinning maar mee naar huis nemen. “Noppert wordt de held", voorspelt Ernie Brandt. Bekijk het fragment van Op1 hieronder. De wedstrijd Nederland - Argentinië is vrijdag 9 december om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 18.45 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.
Talkshow :
Ernie Brandt in Op1 over Nederland - Argentinië: 'Noppert wordt de held'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV