Geef om je hersenen: Mariska Bauer zeer emotioneel na verhaal Viggo Waas

Geef om je hersenen: Mariska Bauer zeer emotioneel na verhaal Viggo Waas

In Geef om je hersenen is Viggo Waas te zien met een bijzondere boodschap. De cabaretier werd in maart 2021 getroffen door een herseninfarct. Hij vertelt dat hij enorm veel geluk heeft gehad dat hij dankzij een nieuw soort operatie een tweede kans heeft gekregen. Mariska Bauer kreeg in januari van dit jaar een herseninfarct. Zij zit in de studio met haar man Frans Bauer, en zij is zeer emotioneel na het zien van de video van Waas.

Bekijk het fragment van Geef om je hersenen in de video hieronder. Je kunt de special Geef om je hersenen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Geef om je hersenen</em>: Mariska Bauer zeer emotioneel na verhaal Viggo Waas In Geef om je hersenen is Viggo Waas te zien met een bijzondere boodschap. De cabaretier werd in maart 2021 getroffen door een herseninfarct. Hij vertelt dat hij enorm veel geluk heeft gehad dat hij dankzij een nieuw soort operatie een tweede kans heeft gekregen. Mariska Bauer kreeg in januari van dit jaar een herseninfarct. Zij zit in de studio met haar man Frans Bauer, en zij is zeer emotioneel na het zien van de video van Waas. Bekijk het fragment van Geef om je hersenen in de video hieronder. Je kunt de special Geef om je hersenen terugkijken bij Gids.tv. Vanavond in Hoge Bomen: Herstelende Mariska Bauer openharig over herseninfarct Bekijk deze video » Emotionele Mariska Bauer over herseninfarct in Hoge Bomen: 'Alles is nog vermoeiend' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV