Video: Onrust in Duitsland na rechtsextremistische staatsgreep op parlement

Video: Onrust in Duitsland na rechtsextremistische staatsgreep op parlement

Vrijdag 9 december 2022 om 20:20

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 9 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

In Duitsland zijn 25 leden en aanhangers van een extreemrechtse beweging opgepakt. Volgens de Duitse justitie waren zij van plan om gewapend het Duitse parlement te bestormen. Jort Kelder en Wierd Duk vertelt in HLF8 over de onrust in Duitsland.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Onrust in <em>Duitsland</em> na rechtsextremistische <em>staatsgreep</em> op parlement Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 9 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. In Duitsland zijn 25 leden en aanhangers van een extreemrechtse beweging opgepakt. Volgens de Duitse justitie waren zij van plan om gewapend het Duitse parlement te bestormen. Jort Kelder en Wierd Duk vertelt in HLF8 over de onrust in Duitsland. Tekst gaat verder onder de video. Anti-terrorismeactiesOp meer dan honderd locaties in het hele land werden invallen gedaan. Het is een van de grootste anti-terrorismeacties in jaren. De operatie is gericht tegen de zogeheten Reichsbürger. "Signaal serieus nemen", aldus Jort Kelder. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Anti-terrorismeacties
Op meer dan honderd locaties in het hele land werden invallen gedaan. Het is een van de grootste anti-terrorismeacties in jaren. De operatie is gericht tegen de zogeheten Reichsbürger. "Signaal serieus nemen", aldus Jort Kelder.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's