HLF8 gemist? Tweede Kamer wil waarschuwing voor gefotoshopte afbeeldingen

HLF8 gemist? Tweede Kamer wil waarschuwing voor gefotoshopte afbeeldingen

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 9 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>HLF8</em> gemist? <em>Tweede Kamer</em> wil waarschuwing voor gefotoshopte afbeeldingen Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 9 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. 'Pas op: bij deze foto is gebruik gemaakt van Photoshop'. Als het aan de Tweede Kamer ligt, komt deze waarschuwing straks bij elke gefotoshopte advertentie. Een voorstel van D66 om dit te regelen is daarvoor aangenomen. Bij HLF8 reageren de tafelgasten op het nieuws uit Den Haag. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

'Pas op: bij deze foto is gebruik gemaakt van Photoshop'. Als het aan de Tweede Kamer ligt, komt deze waarschuwing straks bij elke gefotoshopte advertentie. Een voorstel van D66 om dit te regelen is daarvoor aangenomen. Bij HLF8 reageren de tafelgasten op het nieuws uit Den Haag.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV