Video: Mocro-Inside presentator Nordin Ghouddani in tranen door winst Marokko

Video: Mocro-Inside presentator Nordin Ghouddani in tranen door winst Marokko

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 9 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Mocro-Inside</em> presentator <em>Nordin Ghouddani</em> in tranen door winst Marokko Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 9 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Voetbalfans leven massaal mee met het Marokkaanse elftal, dat de kwartfinale op het WK heeft bereikt. Nordin Ghouddani volgt het team met zijn YouTube-voetbalprogramma Mocro Inside op de voet. In HLF8 vertelt Nordin over de prestaties van het Marokkaanse elftal: "Drie salto’s op tafel gedaan." Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Voetbalfans leven massaal mee met het Marokkaanse elftal, dat de kwartfinale op het WK heeft bereikt. Nordin Ghouddani volgt het team met zijn YouTube-voetbalprogramma Mocro Inside op de voet. In HLF8 vertelt Nordin over de prestaties van het Marokkaanse elftal: "Drie salto’s op tafel gedaan."

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV