Video: automobilist rijdt groep mensen aan bij station Eindhoven

Video: automobilist rijdt groep mensen aan bij station Eindhoven

Video: automobilist rijdt groep mensen aan bij station <em>Eindhoven</em> Vier voetgangers zijn gewond geraakt door een aanrijding met een auto op een oversteekplaats bij het station van Eindhoven. Twee mensen zijn met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht, de andere twee konden ter plekke behandeld worden, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Truus van Gaal over bondscoach Louis: 'Laatste acht, ondanks zijn moeilijkheden' Bekijk deze video » Bekijk voorspelling koe Sijtje: wint Nederland of Argentinië kwartfinale WK voetbal? Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vier voetgangers zijn gewond geraakt door een aanrijding met een auto op een oversteekplaats bij het station van Eindhoven. Twee mensen zijn met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht, de andere twee konden ter plekke behandeld worden, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV