Video: De Taart geeft een spetterend optreden in The Masked Singer

Video: De Taart geeft een spetterend optreden in The Masked Singer

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 9 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Video: <em>De Taart</em> geeft een spetterend optreden in <em>The Masked Singer</em> Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 9 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Het gastoptreden van deze week wordt door niemand minder dan de Taart gegeven. Ondanks dat de panelleden haar voor het eerst zien en horen, hebben ze al een vermoeden welke BN'er in het pak zit. Ze denken namelijk dat het hun collega Patty Brard is. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: De Taart geeft een spetterend optreden in The Masked Singer

Het gastoptreden van deze week wordt door niemand minder dan de Taart gegeven. Ondanks dat de panelleden haar voor het eerst zien en horen, hebben ze al een vermoeden welke BN'er in het pak zit. Ze denken namelijk dat het hun collega Patty Brard is.

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV