SPOILER: bekijk hier de onthulling van de Zeemeermin in The Masked Singer 2022

SPOILER: bekijk hier de onthulling van de Zeemeermin in The Masked Singer 2022

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 9 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

De Zeemeermin zette een spectaculair optreden neer, maar toch was het nét niet goed genoeg. Van het publiek kreeg de Zeemeermin de minste stemmen en dat betekent dat zij The Masked Singer helaas moet verlaten. Maar wie zit er onder het masker?

Lees verder onder de video.

SPOILER: bekijk hier de onthulling van <em>de Zeemeermin</em> in <em>The Masked Singer 2022</em> Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 9 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. De Zeemeermin zette een spectaculair optreden neer, maar toch was het nét niet goed genoeg. Van het publiek kreeg de Zeemeermin de minste stemmen en dat betekent dat zij The Masked Singer helaas moet verlaten. Maar wie zit er onder het masker? Lees verder onder de video. Loiza LamersNa al haar prachtige optredens, komen we er eindelijk achter wie er al die tijd schuilging achter de Zeemeermin. Het is niemand minder dan Loiza Lamers die verstopt zat in het pak. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
SPOILER: bekijk hier de onthulling van de Zeemeermin in The Masked Singer 2022

Loiza Lamers
Na al haar prachtige optredens, komen we er eindelijk achter wie er al die tijd schuilging achter de Zeemeermin. Het is niemand minder dan Loiza Lamers die verstopt zat in het pak.

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV