De Oranjewinter gemist? Wout Weghorst maakt droomtransfer na Nederland - Argentinië

De Oranjewinter gemist? Wout Weghorst maakt droomtransfer na Nederland - Argentinië

Zaterdag 10 december 2022 om 10:12

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 9 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Wout Weghorst zorgde vrijdagavond voor een van de mooiste comebacks in de Oranje-historie, maar helaas bleek het niet genoeg te zijn voor een plek in halve finale van het WK voetbal in Qatar. De mannen van De Oranjewinter voorspellen dat de 30-jarige spits een mooie transfer gaat maken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Oranjewinter</em> gemist? <em>Wout Weghorst</em> maakt droomtransfer na <em>Nederland - Argentinië</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 9 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Wout Weghorst zorgde vrijdagavond voor een van de mooiste comebacks in de Oranje-historie, maar helaas bleek het niet genoeg te zijn voor een plek in halve finale van het WK voetbal in Qatar. De mannen van De Oranjewinter voorspellen dat de 30-jarige spits een mooie transfer gaat maken. Tekst gaat verder onder de video. Wout WeghorstNederland en Argentinië kwamen in de verlenging niet meer tot scoren, waardoor een strafschoppenserie de beslissing moest brengen. Weghorst schoot zijn penalty binnen, maar door missers van aanvoerder Virgil van Dijk en Steven Berghuis werd Oranje uitgeschakeld. "Manchester City, weg met die Haaland", aldus Johan Derksen. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Wout Weghorst
Nederland en Argentinië kwamen in de verlenging niet meer tot scoren, waardoor een strafschoppenserie de beslissing moest brengen. Weghorst schoot zijn penalty binnen, maar door missers van aanvoerder Virgil van Dijk en Steven Berghuis werd Oranje uitgeschakeld. "Manchester City, weg met die Haaland", aldus Johan Derksen.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's