De Oranjewinter gemist? Dit land is nu de grote favoriet voor WK-titel

De Oranjewinter gemist? Dit land is nu de grote favoriet voor WK-titel

Zaterdag 10 december 2022 om 10:44

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 9 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Oranjewinter</em> gemist? Dit land is nu de grote favoriet voor <em>WK-titel</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 9 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Brazilië is vrijdag zeer verrassend gestrand in de kwartfinales van het WK voetbal in Qatar. De topfavoriet gaf in de verlenging een voorsprong weg en legde het in de strafschoppenreeks af tegen Kroatië. Dick Advocaat vertelt in De Oranjewinter wie nu de grote favoriet is voor de WK-titel in Qatar. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Brazilië is vrijdag zeer verrassend gestrand in de kwartfinales van het WK voetbal in Qatar. De topfavoriet gaf in de verlenging een voorsprong weg en legde het in de strafschoppenreeks af tegen Kroatië. Dick Advocaat vertelt in De Oranjewinter wie nu de grote favoriet is voor de WK-titel in Qatar.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's