Kees Jansma maakt gehakt van Oranje na WK-uitschakeling: "Gewoon heel slecht gespeeld"

Kees Jansma maakt gehakt van Oranje na WK-uitschakeling: "Gewoon heel slecht gespeeld"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Na een bizarre ontknoping tegen Argentinië is het Nederlands elftal uitgeschakeld op het WK-voetbal in Qatar. Kees Jansma en Suse van Kleef vertellen in Op1 over de wedstrijd.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Kees Jansma</em> maakt gehakt van <em>Oranje</em> na <em>WK-uitschakeling</em>: &quot;Gewoon heel slecht gespeeld&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Na een bizarre ontknoping tegen Argentinië is het Nederlands elftal uitgeschakeld op het WK-voetbal in Qatar. Kees Jansma en Suse van Kleef vertellen in Op1 over de wedstrijd. Tekst gaat verder onder de video. Bizarre ontknopingSuse van Kleef vertelt in Op1 over de ontknoping: "Tussen minuut 85 en minuut 100 hebben we kunnen hopen en daarna zakte het wel weer in." Kees Jansma sluit zich hierbij aan: "Er is gewoon heel slecht gespeeld door Nederland." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Kees Jansma maakt gehakt van Oranje na WK-uitschakeling: "Gewoon heel slecht gespeeld"

Bizarre ontknoping
Suse van Kleef vertelt in Op1 over de ontknoping: "Tussen minuut 85 en minuut 100 hebben we kunnen hopen en daarna zakte het wel weer in." Kees Jansma sluit zich hierbij aan: "Er is gewoon heel slecht gespeeld door Nederland."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's