Zien: Backstage voetbalgekte in de studio bij Beau tijdens Nederland - Argentinië

Zien: Backstage voetbalgekte in de studio bij Beau tijdens Nederland - Argentinië

Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 9 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Een ongelooflijke ontsnapping ten spijt, strandde het Nederlands elftal vrijdagavond in de kwartfinale van het WK in Qatar. Een geweldige invalbeurt van Wout Weghorst bracht Oranje tot de strafschoppenserie, maar daarin ging het alsnog mis.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Backstage voetbalgekte</em> in de studio bij <em>Beau</em> tijdens <em>Nederland - Argentinië</em> Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 9 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Een ongelooflijke ontsnapping ten spijt, strandde het Nederlands elftal vrijdagavond in de kwartfinale van het WK in Qatar. Een geweldige invalbeurt van Wout Weghorst bracht Oranje tot de strafschoppenserie, maar daarin ging het alsnog mis. Tekst gaat verder onder de video. Backstage voetbalgekteEven leek het erop dat Nederland een overwinning ging binnenslepen. En zó zag dat er achter de schermen uit. Backstage bij Beau was het een ware voetbalgekte tijdens en na de wedstrijd. Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Backstage voetbalgekte in de studio bij Beau tijdens Nederland - Argentinië

Backstage voetbalgekte
Even leek het erop dat Nederland een overwinning ging binnenslepen. En zó zag dat er achter de schermen uit. Backstage bij Beau was het een ware voetbalgekte tijdens en na de wedstrijd.

Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV