Beau gemist? Martin Waardenberg strikt tientallen BN'ers voor film Ome Cor

Beau gemist? Martin Waardenberg strikt tientallen BN'ers voor film Ome Cor

Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 9 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Na de film De Marathon en vele fijne rollen én een bekende bouwmarkt-reclame is is er nieuw komisch hoogstandje met acteur Martin van Waardenberg. In de film Ome Cor probeert een vader met geldproblemen de relatie met zijn dochter te herstellen. Dat gaat niet van een leien dakje.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Beau</em> gemist? <em>Martin Waardenberg</em> strikt tientallen BN'ers voor film <em>Ome Cor</em> Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 9 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Na de film De Marathon en vele fijne rollen én een bekende bouwmarkt-reclame is is er nieuw komisch hoogstandje met acteur Martin van Waardenberg. In de film Ome Cor probeert een vader met geldproblemen de relatie met zijn dochter te herstellen. Dat gaat niet van een leien dakje. Tekst gaat verder onder de video. Ome CorGuus Meeuwis, Lee Towers, Humberto Tan, Katja Schuurman, Bert Visscher en Richard Groenendijk. Het is slechts een bescheiden greep uit een ware stoet aan sterren die voorbij komt in de film Ome Cor, vanaf 13 december te zien op verschillende streamingdiensten als Amazon Prime Video, Pathé Thuis en Google Play. Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Martin Waardenberg strikt tientallen BN'ers voor film Ome Cor

Ome Cor
Guus Meeuwis, Lee Towers, Humberto Tan, Katja Schuurman, Bert Visscher en Richard Groenendijk. Het is slechts een bescheiden greep uit een ware stoet aan sterren die voorbij komt in de film Ome Cor, vanaf 13 december te zien op verschillende streamingdiensten als Amazon Prime Video, Pathé Thuis en Google Play.

Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's