Johan Derksen trekt pijnlijke conclusie: "Hebben dit WK helemaal niets aan Memphis gehad"

Johan Derksen trekt pijnlijke conclusie: "Hebben dit WK helemaal niets aan Memphis gehad"

Zondag 11 december 2022 om 11:03

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zaterdag 10 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen richt zijn pijlen op Memphis Depay, een dag na de verloren kwartfinale op het WK voetbal in Qatar. Volgens Derksen heeft het Nederlands elftal dit WK helemaal niets gehad aan de 28-jarige aanvaller van FC Barcelona.

Lees verder onder de video.

<em>Johan Derksen</em> trekt pijnlijke conclusie: &quot;Hebben dit WK helemaal niets aan <em>Memphis</em> gehad&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zaterdag 10 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen richt zijn pijlen op Memphis Depay, een dag na de verloren kwartfinale op het WK voetbal in Qatar. Volgens Derksen heeft het Nederlands elftal dit WK helemaal niets gehad aan de 28-jarige aanvaller van FC Barcelona. Lees verder onder de video. Memphis Depay"Achterafgezien was Wout Weghorst veel beter in vorm dan Memphis Depay. We hebben helemaal niets aan Memphis gehad, er zat ook geen enkele verbetering in", aldus Johan Derksen in De Oranjewinter. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Memphis Depay
"Achterafgezien was Wout Weghorst veel beter in vorm dan Memphis Depay. We hebben helemaal niets aan Memphis gehad, er zat ook geen enkele verbetering in", aldus Johan Derksen in De Oranjewinter.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's