Even tot Hier gemist? Jeroen Woe en Niels van der Laan brengen ode aan Oranje

Even tot Hier gemist? Jeroen Woe en Niels van der Laan brengen ode aan Oranje

Zondag 11 december 2022 om 12:19

Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 10 december. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Het Nederlands elftal sneuvelde vrijdagavond ondanks een wonderlijke comeback van Wout Weghorst in de kwartfinale van het WK voetbal in Qatar. Onder begeleiding van Carel Kraayenhof brengen Jeroen Woe en Niels van der Laan een laatste ode aan Oranje.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Even tot Hier</em> gemist? <em>Jeroen Woe</em> en <em>Niels van der Laan</em> brengen ode aan Oranje Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 10 december. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Het Nederlands elftal sneuvelde vrijdagavond ondanks een wonderlijke comeback van Wout Weghorst in de kwartfinale van het WK voetbal in Qatar. Onder begeleiding van Carel Kraayenhof brengen Jeroen Woe en Niels van der Laan een laatste ode aan Oranje. Tekst gaat verder onder de video. Adios Oranje'Het is voorbij! Ze schoten beter dan wij. We zijn nog lang blijven staan. Nu is het tijd om te gaan. Adios Oranje', zo klinkt de tekst die Jeroen Woe en Niels van der Laan zingen in hun satireprogramma Even tot Hier. Bekijk het fragment van Even tot Hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Even tot Hier gemist? Jeroen Woe en Niels van der Laan brengen ode aan Oranje

Adios Oranje
'Het is voorbij! Ze schoten beter dan wij. We zijn nog lang blijven staan. Nu is het tijd om te gaan. Adios Oranje', zo klinkt de tekst die Jeroen Woe en Niels van der Laan zingen in hun satireprogramma Even tot Hier.

Bekijk het fragment van Even tot Hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's