Hans Kraay jr. maakt onsportieve Lionel Messi met de grond gelijk: "Misselijkmakend mannetje"

Hans Kraay jr. maakt onsportieve Lionel Messi met de grond gelijk: "Misselijkmakend mannetje"

Zondag 11 december 2022 om 13:43

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 10 december. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Het Nederlands elftal ligt eruit. De droom van Van Gaal is voorbij. Toch kan de oefenmeester terugkijken op een knappe prestatie met het bereiken van de kwartfinale. Hans Kraay jr. blikt in RENZE terug op de verloren wedstrijd tegen Argentinië.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Hans Kraay jr.</em> maakt onsportieve Lionel Messi met de grond gelijk: &quot;Misselijkmakend mannetje&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 10 december. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv. Het Nederlands elftal ligt eruit. De droom van Van Gaal is voorbij. Toch kan de oefenmeester terugkijken op een knappe prestatie met het bereiken van de kwartfinale. Hans Kraay jr. blikt in RENZE terug op de verloren wedstrijd tegen Argentinië. Tekst gaat verder onder de video. Lionel MessiLionel Messi verlaagde zich eerst door met zijn gespreide handen tegen zijn slapen richting de dug-out van Nederland te gaan staan. "Hij gedroeg zich als een misselijkmakend mannetje", aldus Hans Kraay jr. Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Hans Kraay jr. maakt onsportieve Lionel Messi met de grond gelijk: "Misselijkmakend mannetje"

Lionel Messi
Lionel Messi verlaagde zich eerst door met zijn gespreide handen tegen zijn slapen richting de dug-out van Nederland te gaan staan. "Hij gedroeg zich als een misselijkmakend mannetje", aldus Hans Kraay jr.

Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's