Een Jaar Van Je Leven: zijn Marciano en Kim klaar met hun relatie?

Een Jaar Van Je Leven: zijn Marciano en Kim klaar met hun relatie?

Maandag 12 december 2022 om 14:56

Het is weer eens hommeles in Een Jaar Van Je Leven. Kim is namelijk heel erg boos, al heeft haar geliefde Marciano geen idee wat hij verkeerd heeft gedaan. Hij wil juist dat zij kapt met haar moodswings, terwijl zij ervan overtuigd is dat het elke verkeerd valt bij Marciano als zij iets zegt. “Ik ben er gewoon klaar mee”, aldus Marciano. Dat is duidelijk volgens Kim, komt er nu echt een einde aan hun relatie?

Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: zijn Marciano en Kim klaar met hun relatie? Het is weer eens hommeles in Een Jaar Van Je Leven. Kim is namelijk heel erg boos, al heeft haar geliefde Marciano geen idee wat hij verkeerd heeft gedaan. Hij wil juist dat zij kapt met haar moodswings, terwijl zij ervan overtuigd is dat het elke verkeerd valt bij Marciano als zij iets zegt. “Ik ben er gewoon klaar mee”, aldus Marciano. Dat is duidelijk volgens Kim, komt er nu echt een einde aan hun relatie? Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: Berend en Eunice gaan los met modderworstelen Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Madeleine weet antwoord niet in spannende eliminatieopdracht Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's