Job 'Knoepert' geniet niet van bijnaam: 'Zelfs op de rechtbank hoor ik dat' (video)

Job 'Knoepert' geniet niet van bijnaam: 'Zelfs op de rechtbank hoor ik dat' (video)

Maandag 12 december 2022 om 23:57

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 12 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Job 'Knoepert' geniet niet van bijnaam: 'Zelfs op de rechtbank hoor ik dat' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 12 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Job Knoester is inmiddels een vast gezicht aan de tafel bij Vandaag Inside en De Oranjewinter. En hij is daarmee niet alleen zijn anonimiteit, maar ook zijn naam verloren. Job 'Knoepert' hoort zijn naam tegenwoordig overal verkeerd uitgesproken worden: 'Zelfs op de rechtbank. En klanten bellen mijn kantoor iedere dag om te vragen naar meneer Knoepert.' De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Job Knoester is inmiddels een vast gezicht aan de tafel bij Vandaag Inside en De Oranjewinter. En hij is daarmee niet alleen zijn anonimiteit, maar ook zijn naam verloren. Job 'Knoepert' hoort zijn naam tegenwoordig overal verkeerd uitgesproken worden: 'Zelfs op de rechtbank. En klanten bellen mijn kantoor iedere dag om te vragen naar meneer Knoepert.'

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's