Johan Derksen tegen suikertaks: 'Den Haag moet ons niet heropvoeden' (De Oranjewinter)

Johan Derksen tegen suikertaks: 'Den Haag moet ons niet heropvoeden' (De Oranjewinter)

Net als Pieter Cobelens ziet ook Johan Derksen niets in de zogenaamde suikertaks, die hij eigenlijk maar betuttelend vindt: 'Die heertjes in Den Haag moeten relavante problemen oplossen, maar die moeten niet ons proberen te heropvoeden.'

'Obesitas'
Wilfred Genee vindt obesitas echter wel degelijk een serieus probleem maar daar heeft Derksen wel een andere oplossing voor:

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 12 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen tegen <em>suikertaks</em>: 'Den Haag moet ons niet heropvoeden' (<em>De Oranjewinter</em>) Net als Pieter Cobelens ziet ook Johan Derksen niets in de zogenaamde suikertaks, die hij eigenlijk maar betuttelend vindt: 'Die heertjes in Den Haag moeten relavante problemen oplossen, maar die moeten niet ons proberen te heropvoeden.' 'Obesitas'Wilfred Genee vindt obesitas echter wel degelijk een serieus probleem maar daar heeft Derksen wel een andere oplossing voor: Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 12 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's