Johan Derksen: 'Als Sigrid Kaag naar Suriname gaat is het voor het eerst koud daar' (Oranjewinter)

Johan Derksen: 'Als Sigrid Kaag naar Suriname gaat is het voor het eerst koud daar' (Oranjewinter)

Woensdag 14 december 2022 om 08:51

Johan Derksen staat nou niet bepaald bekend als de grootste fan van Sigrid Kaag en hij kan het dan ook niet laten even naar de minister te sneren, nadat hij hoort dat ze naar Suriname zal afreizen vanwege excuses voor het slavernijverleden: 'Met haar charme zal ze best een verpletterende indruk maken. Dan is het voor het eerst koud daar.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 13 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen: 'Als <em>Sigrid Kaag</em> naar Suriname gaat is het voor het eerst koud daar' (<em>Oranjewinter</em>) Johan Derksen staat nou niet bepaald bekend als de grootste fan van Sigrid Kaag en hij kan het dan ook niet laten even naar de minister te sneren, nadat hij hoort dat ze naar Suriname zal afreizen vanwege excuses voor het slavernijverleden: 'Met haar charme zal ze best een verpletterende indruk maken. Dan is het voor het eerst koud daar.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 13 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's