Anna Gimbrère: 'Zo kun je onbeperkt energie creëren' (BEAU)

Anna Gimbrère: 'Zo kun je onbeperkt energie creëren' (BEAU)

Woensdag 14 december 2022 om 10:00

Kernfusie is de heilige graal, dat is althans de mening van wetenschapsjournaliste Anna Gimbrère: 'Kernfusie is ontstaan in dezelfde periode als dat we kernsplitsing hebben bedacht, het is atoomenergie. Maar het is de heilige graal omdat het veel minder radioactief afval oplevert dan kernsplitsing. En iedereen zou het eigenlijk kunnen doen en dan heb je onbeperkt energie.' Hoe dat precies zit zie je in het fragment van BEAU hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 13 december. Je kunt ook deze hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv.

Anna Gimbrère: 'Zo kun je onbeperkt energie creëren' (<em>BEAU</em>) Kernfusie is de heilige graal, dat is althans de mening van wetenschapsjournaliste Anna Gimbrère: 'Kernfusie is ontstaan in dezelfde periode als dat we kernsplitsing hebben bedacht, het is atoomenergie. Maar het is de heilige graal omdat het veel minder radioactief afval oplevert dan kernsplitsing. En iedereen zou het eigenlijk kunnen doen en dan heb je onbeperkt energie.' Hoe dat precies zit zie je in het fragment van BEAU hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 13 december. Je kunt ook deze hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv.
TV :
Anna Gimbrère: 'Zo kun je onbeperkt energie creëren' (BEAU)

Actuele video's

Meer actuele video's