Noa en Valentijn missen elkaar, Derksen vraagt: "Moeten we de tissues erbij halen?" (De Oranjewinter)

Noa en Valentijn missen elkaar, Derksen vraagt: "Moeten we de tissues erbij halen?" (De Oranjewinter)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 14 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Valentijn Driessen zit vanavond bij De Oranjewinter aan tafel. Wilfred Genee vraagt aan Noa of zij nog wat tegen hem wil zeggen en dat wil ze wel: "Ik mis Valentijn echt, het is best een beetje eenzaam hier." En dat blijkt wederzijds, Wilfred vermoedt dat er een sentimenteel moment aankomt en Johan Derksen informeert: "Moeten we de tissues erbij halen?"

Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Noa en Valentijn missen elkaar, Derksen vraagt: &quot;Moeten we de tissues erbij halen?&quot; (<em>De Oranjewinter</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 14 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Valentijn Driessen zit vanavond bij De Oranjewinter aan tafel. Wilfred Genee vraagt aan Noa of zij nog wat tegen hem wil zeggen en dat wil ze wel: "Ik mis Valentijn echt, het is best een beetje eenzaam hier." En dat blijkt wederzijds, Wilfred vermoedt dat er een sentimenteel moment aankomt en Johan Derksen informeert: "Moeten we de tissues erbij halen?" Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's