Het perfecte plaatje: Geraldine lastiggevallen door paarden tijdens fotoshoot

Het perfecte plaatje: Geraldine lastiggevallen door paarden tijdens fotoshoot

Geraldine Kemper doet in IJsland een fotoshoot met een kudde paarden, maar net wanneer ze gaat liggen om een paard van dichtbij te fotograferen, gaat het mis. De paarden gaan aan haar jas zitten en er komt een grote groep paarden aangelopen: "Oh, oh, oké. Guys..."

Bekijk de beelden van Het perfecte plaatje hieronder.

De finale van Het perfecte plaatje is woensdag 21 december om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het perfecte plaatje terugkijken bij Gids.tv.

<em>Het perfecte plaatje</em>: Geraldine lastiggevallen door paarden tijdens fotoshoot Geraldine Kemper doet in IJsland een fotoshoot met een kudde paarden, maar net wanneer ze gaat liggen om een paard van dichtbij te fotograferen, gaat het mis. De paarden gaan aan haar jas zitten en er komt een grote groep paarden aangelopen: "Oh, oh, oké. Guys..." Bekijk de beelden van Het perfecte plaatje hieronder. De finale van Het perfecte plaatje is woensdag 21 december om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het perfecte plaatje terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Woensdag in Het Perfecte Plaatje: Geraldine Kemper zit onder de paardenstront Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: bekijk een overzicht met alle foto's van aflevering 10 Bekijk deze video »
TV :
Het perfecte plaatje: Geraldine lastiggevallen door paarden tijdens fotoshoot

Actuele video's

Meer actuele video's