Het perfecte plaatje: finalisten proberen het Noorderlicht vast te leggen

Het perfecte plaatje: finalisten proberen het Noorderlicht vast te leggen

In de finale van Het perfecte plaatje reizen de finalisten Tina de Bruin, Geraldine Kemper en Linda Hakeboom naar IJsland. Op een gegeven moment krijgen ze de kans om het Noorderlicht te fotograferen en ze rennen naar buiten om alles klaar te zetten. Het is de grote vraag hoe ze dit unieke fenomeen weten vast te leggen…

Bekijk de beelden van Het perfecte plaatje hieronder.

De finale van Het perfecte plaatje is woensdag 21 december om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het perfecte plaatje terugkijken bij Gids.tv.

<em>Het perfecte plaatje</em>: finalisten proberen het Noorderlicht vast te leggen In de finale van Het perfecte plaatje reizen de finalisten Tina de Bruin, Geraldine Kemper en Linda Hakeboom naar IJsland. Op een gegeven moment krijgen ze de kans om het Noorderlicht te fotograferen en ze rennen naar buiten om alles klaar te zetten. Het is de grote vraag hoe ze dit unieke fenomeen weten vast te leggen… Bekijk de beelden van Het perfecte plaatje hieronder. De finale van Het perfecte plaatje is woensdag 21 december om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het perfecte plaatje terugkijken bij Gids.tv. Woensdag in Het Perfecte Plaatje: Geraldine Kemper zit onder de paardenstront Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: bekijk een overzicht met alle foto's van aflevering 10 Bekijk deze video »
TV :
Het perfecte plaatje: finalisten proberen het Noorderlicht vast te leggen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV