De Oranjewinter: Valentijn Driessen vindt dat Louis van Gaal heeft gefaald

De Oranjewinter: Valentijn Driessen vindt dat Louis van Gaal heeft gefaald

Donderdag 15 december 2022 om 09:19

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 14 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

In De Oranjewinter wordt de vraag gesteld of Louis van Gaal heeft gefaald op het WK voetbal in Qatar of niet. De bondscoach strandde met het Nederlands elftal in de kwartfinale van het wereldkampioenschap en Valentijn Driessen is duidelijk. “Ja natuurlijk heeft hij gefaald.”

Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>De Oranjewinter</em>: Valentijn Driessen vindt dat Louis van Gaal heeft gefaald Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 14 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. In De Oranjewinter wordt de vraag gesteld of Louis van Gaal heeft gefaald op het WK voetbal in Qatar of niet. De bondscoach strandde met het Nederlands elftal in de kwartfinale van het wereldkampioenschap en Valentijn Driessen is duidelijk. “Ja natuurlijk heeft hij gefaald.” Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's