Van der Gijp: ‘Van Gaal had zo’n lul gekregen als Nederland met penalty’s had gewonnen’

Van der Gijp: ‘Van Gaal had zo’n lul gekregen als Nederland met penalty’s had gewonnen’

Donderdag 15 december 2022 om 09:30

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 14 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

In De Oranjewinter praten de heren nog even na over de prestaties van het Nederlands elftal en met name bondscoach Louis van Gaal. “Hij had zo’n lul gekregen als we met penalty’s hadden gewonnen van Argentinië”, aldus René van der Gijp. “Dan had hij kunnen zeggen: jongens hier zit ie, dat ik heb toch maar voor elkaar gekregen weer. Het is allemaal zo triest en treurig.”

Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Van der Gijp: ‘Van Gaal had zo’n lul gekregen als Nederland met penalty’s had gewonnen’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 14 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. In De Oranjewinter praten de heren nog even na over de prestaties van het Nederlands elftal en met name bondscoach Louis van Gaal. “Hij had zo’n lul gekregen als we met penalty’s hadden gewonnen van Argentinië”, aldus René van der Gijp. “Dan had hij kunnen zeggen: jongens hier zit ie, dat ik heb toch maar voor elkaar gekregen weer. Het is allemaal zo triest en treurig.” Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's