Oud-profvoetballer en Iraniër Reza in De Oranjewinter: 'Lieve mensen wordt onrecht aangedaan'

Oud-profvoetballer en Iraniër Reza in De Oranjewinter: 'Lieve mensen wordt onrecht aangedaan'

Donderdag 15 december 2022 om 11:33

Reza Ghoochannejhad spreekt met Wilfred achter de schermen bij De Oranjewinter. De oud-prof van onder meer PEC Zwolle komt uit Iran en spreekt over de situatie: 'Als jij van mensen houdt, van het leven houdt, dan is het heel moeilijk om te accepteren wat er nu gebeurd. Het zijn allemaal lieve, vriendelijke mensen, en die wordt allemaal onrecht aangedaan. Enige wat wij kunnen doen in onze steun betuigen, vanaf hier.'

Oud-profvoetballer en Iraniër <em>Reza</em> in <em>De Oranjewinter</em>: 'Lieve mensen wordt onrecht aangedaan' Reza Ghoochannejhad spreekt met Wilfred achter de schermen bij De Oranjewinter. De oud-prof van onder meer PEC Zwolle komt uit Iran en spreekt over de situatie: 'Als jij van mensen houdt, van het leven houdt, dan is het heel moeilijk om te accepteren wat er nu gebeurd. Het zijn allemaal lieve, vriendelijke mensen, en die wordt allemaal onrecht aangedaan. Enige wat wij kunnen doen in onze steun betuigen, vanaf hier.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 14 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 14 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's