Beau: dit zijn de politieke dieptepunten van het bewogen jaar 2022

Beau: dit zijn de politieke dieptepunten van het bewogen jaar 2022

Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 14 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

In Beau wordt teruggekeken op het politieke jaar 2022. Dit mag met recht een bewogen jaar worden genoemd voor de politici, er gebeurde van alles. Elodie Verweij vertelt meer over de politieke dieptepunten van het afgelopen jaar.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: dit zijn de politieke dieptepunten van het bewogen jaar 2022 Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 14 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. In Beau wordt teruggekeken op het politieke jaar 2022. Dit mag met recht een bewogen jaar worden genoemd voor de politici, er gebeurde van alles. Elodie Verweij vertelt meer over de politieke dieptepunten van het afgelopen jaar. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: dit zijn de politieke dieptepunten van het bewogen jaar 2022

Actuele video's

Meer actuele video's