Johan Derksen roept op tot boycot Bijenkorf: ‘Solidair zijn’ (De Oranjewinter)

Johan Derksen roept op tot boycot Bijenkorf: ‘Solidair zijn’ (De Oranjewinter)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van donderdag 15 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

De heren van De Oranjewinter wachten naar eigen zeggen nog op hun kerstpakket. Maar ze uiten wel hun mening over het karige kerstpakketje dat de Bijenkorf aan de medewerkers heeft gegeven, een kerstballetje. "Het is ook nooit goed hè?", grapt René van der Gijp. Vervolgens gaat Johan Derksen los over het lage salaris dat de medewerkers krijgen en doet hij zelfs een oproep om het warenhuis te boycotten...

Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> roept op tot boycot Bijenkorf: ‘Solidair zijn’ (<em>De Oranjewinter</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van donderdag 15 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. De heren van De Oranjewinter wachten naar eigen zeggen nog op hun kerstpakket. Maar ze uiten wel hun mening over het karige kerstpakketje dat de Bijenkorf aan de medewerkers heeft gegeven, een kerstballetje. "Het is ook nooit goed hè?", grapt René van der Gijp. Vervolgens gaat Johan Derksen los over het lage salaris dat de medewerkers krijgen en doet hij zelfs een oproep om het warenhuis te boycotten... Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's