Jack van Gelder over grensoverschrijdend gedrag bij NOS Sport: 'Nooit bij geweest' (video)

Jack van Gelder over grensoverschrijdend gedrag bij NOS Sport: 'Nooit bij geweest' (video)

Vrijdag 16 december 2022 om 21:02

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 16 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

De NOS laat onderzoek doen naar mogelijk grensoverschrijdend gedrag binnen de sportredactie. Jack van Gelder werkte van 1995 tot 2015 bij de omroep en reageert in HLF8.

Lees verder onder de video.

Jack van Gelder over grensoverschrijdend gedrag bij <em>NOS Sport</em>: 'Nooit bij geweest' (video) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 16 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. De NOS laat onderzoek doen naar mogelijk grensoverschrijdend gedrag binnen de sportredactie. Jack van Gelder werkte van 1995 tot 2015 bij de omroep en reageert in HLF8. Lees verder onder de video. 'Niets gemerkt'Van Gelder vertelde in HLF8 dat hij bijna nooit op de redactievloer kwam. 'Ik kwam altijd twee uur van tevoren in de studio.' Verder zegt hij dat hij nooit verhalen van grensoverschrijdend gedrag heeft gehoord, maar erg geschrokken is. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

'Niets gemerkt'
Van Gelder vertelde in HLF8 dat hij bijna nooit op de redactievloer kwam. 'Ik kwam altijd twee uur van tevoren in de studio.' Verder zegt hij dat hij nooit verhalen van grensoverschrijdend gedrag heeft gehoord, maar erg geschrokken is.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's