The Masked Singer: zit Wolter Kroes achter het masker van de Kikker? (video)

The Masked Singer: zit Wolter Kroes achter het masker van de Kikker? (video)

Vrijdag 16 december 2022 om 21:44

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 16 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>The Masked Singer</em>: zit Wolter Kroes achter het masker van de <em>Kikker</em>? (video) Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 16 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Dat de Kikker een professionele zanger is, is inmiddels wel duidelijk geworden. Naast zijn prachtige stem zet hij ook nog eens een geweldig optreden neer. Hij weet het hele publiek te betoveren met zijn talent. En de panelleden lijken het zeker te weten: dit is Wolter Kroes. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
The Masked Singer: zit Wolter Kroes achter het masker van de Kikker? (video)

Dat de Kikker een professionele zanger is, is inmiddels wel duidelijk geworden. Naast zijn prachtige stem zet hij ook nog eens een geweldig optreden neer. Hij weet het hele publiek te betoveren met zijn talent. En de panelleden lijken het zeker te weten: dit is Wolter Kroes.

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's