Zien: Hélène Hendriks haalt uit naar bestuur FC Utrecht na ontslag Henk Fraser

Zien: Hélène Hendriks haalt uit naar bestuur FC Utrecht na ontslag Henk Fraser

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 16 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

FC Utrecht nam vrijdag afscheid van hoofdtrainer Henk Fraser, die na een incident op het trainingsveld de eer en aan zichzelf hield en opstapte. Thijs van Es gaf aan dat de club hem had ontslagen als Fraser de beslissing niet zelf had genomen. Hélène Hendriks vindt dat de algemeen directeur dat niet had moeten zeggen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Hélène Hendriks</em> haalt uit naar bestuur <em>FC Utrecht</em> na ontslag <em>Henk Fraser</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 16 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. FC Utrecht nam vrijdag afscheid van hoofdtrainer Henk Fraser, die na een incident op het trainingsveld de eer en aan zichzelf hield en opstapte. Thijs van Es gaf aan dat de club hem had ontslagen als Fraser de beslissing niet zelf had genomen. Hélène Hendriks vindt dat de algemeen directeur dat niet had moeten zeggen. Tekst gaat verder onder de video. Hélène kritischDe vertrokken oefenmeester steekt de hand in eigen boezem na het incident met Amin Younes op het trainingsveld van de club uit de Domstad. "Ik vind dit wel een beetje een trap na, niet nodig", aldus Hélène Hendriks. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hélène kritisch
De vertrokken oefenmeester steekt de hand in eigen boezem na het incident met Amin Younes op het trainingsveld van de club uit de Domstad. "Ik vind dit wel een beetje een trap na, niet nodig", aldus Hélène Hendriks.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's