De Oranjewinter gemist? Wierd Duk rekent af met vervelende Sander Schimmelpenninck

De Oranjewinter gemist? Wierd Duk rekent af met vervelende Sander Schimmelpenninck

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 16 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Wierd Duk rekende vrijdagavond in De Oranjewinter af met Sander Schimmelpenninck. De columnist is vaak kritisch op het werk van Duk, maar daar is hij het zelf niet mee eens: "Een hele rare opvatting!"

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Oranjewinter</em> gemist? <em>Wierd Duk</em> rekent af met vervelende <em>Sander Schimmelpenninck</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 16 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Wierd Duk rekende vrijdagavond in De Oranjewinter af met Sander Schimmelpenninck. De columnist is vaak kritisch op het werk van Duk, maar daar is hij het zelf niet mee eens: "Een hele rare opvatting!" Tekst gaat verder onder de video. Wierd Duk in Nederland'Wierd Duk in Nederland' is een selectie uit de interviews die Duk de afgelopen vijf jaar maakte voor zijn wekelijkse rubriek in De Telegraaf. Samen geven die gesprekken een beeld van de sluipende veranderingen in het Nederland van slavernij-excuses en gasbevingen, van armoede, woke-activisme en stikstofdeposities, van de kloof tussen stad en platteland. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wierd Duk in Nederland
'Wierd Duk in Nederland' is een selectie uit de interviews die Duk de afgelopen vijf jaar maakte voor zijn wekelijkse rubriek in De Telegraaf. Samen geven die gesprekken een beeld van de sluipende veranderingen in het Nederland van slavernij-excuses en gasbevingen, van armoede, woke-activisme en stikstofdeposities, van de kloof tussen stad en platteland.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's