Zien: Wierd Duk reageert in de Wandelgangen op felle uitspraken Sander Schimmelpenninck

Zien: Wierd Duk reageert in de Wandelgangen op felle uitspraken Sander Schimmelpenninck

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 16 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Wierd Duk</em> reageert in de Wandelgangen op felle uitspraken <em>Sander Schimmelpenninck</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 16 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In de Wandelgangen, een online rubriek van De Oranjewinter, blikken Wierd Duk en Wilfred Genee terug op de felle uitspraken van columnist Sander Schimmelpenninck: "Die jongen heeft een soort obsessie met mij, maar hij is niet de enige hoor." De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In de Wandelgangen, een online rubriek van De Oranjewinter, blikken Wierd Duk en Wilfred Genee terug op de felle uitspraken van columnist Sander Schimmelpenninck: "Die jongen heeft een soort obsessie met mij, maar hij is niet de enige hoor."

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's