Marc-Marie Huijbregts in BEAU over schreeuwende prins William: 'Smerige spelletjes gespeeld'

Marc-Marie Huijbregts in BEAU over schreeuwende prins William: 'Smerige spelletjes gespeeld'

Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 16 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Deel twee van de Netflix serie over Harry en Meghan leverde een stuk meer spektakel op dan het eerste deel. Beau van Erven Dorens gaat in gesprek met Marc-Marie Huijbregts en Coks Donders.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Marc-Marie Huijbregts</em> in <em>BEAU</em> over schreeuwende <em>prins William</em>: 'Smerige spelletjes gespeeld' Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 16 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Deel twee van de Netflix serie over Harry en Meghan leverde een stuk meer spektakel op dan het eerste deel. Beau van Erven Dorens gaat in gesprek met Marc-Marie Huijbregts en Coks Donders. Tekst gaat verder onder de video. Smerige spelletjesVolgens de Britse prins Harry heeft zijn oudere broer, prins William, naar hem geschreeuwd tijdens een meeting over de plannen van Harry en zijn vrouw Meghan om naar het buitenland te verhuizen. "Er werden smerige spelletjes gespeeld", aldus Marc-Marie Huijbregts. Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Harry & Meghan over hun eerste date in Netflix-documentaire: ‘Je was te laat!’ Bekijk deze video » Harry & Meghan deel 2: Meghan stal de spotlights van de Queen Bekijk deze video »
Talkshow :
Marc-Marie Huijbregts in BEAU over schreeuwende prins William: 'Smerige spelletjes gespeeld'

Smerige spelletjes
Volgens de Britse prins Harry heeft zijn oudere broer, prins William, naar hem geschreeuwd tijdens een meeting over de plannen van Harry en zijn vrouw Meghan om naar het buitenland te verhuizen. "Er werden smerige spelletjes gespeeld", aldus Marc-Marie Huijbregts.

Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's