Job Knoester over vermeend grensoverschrijdend gedrag bij NOS Sport: "Weerbaarheid is weg"

Job Knoester over vermeend grensoverschrijdend gedrag bij NOS Sport: "Weerbaarheid is weg"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zaterdag 17 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

De hoofdredactie van NOS Sport heeft naar aanleiding van de Volkskrant-publicatie over De Wereld Draait Door een oproep gedaan aan medewerkers om zich te melden indien er ervaringen van ongewenst gedrag zijn. Meerdere medewerkers hebben zich gemeld.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Job Knoester</em> over vermeend grensoverschrijdend gedrag bij <em>NOS Sport</em>: &quot;Weerbaarheid is weg&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zaterdag 17 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. De hoofdredactie van NOS Sport heeft naar aanleiding van de Volkskrant-publicatie over De Wereld Draait Door een oproep gedaan aan medewerkers om zich te melden indien er ervaringen van ongewenst gedrag zijn. Meerdere medewerkers hebben zich gemeld. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Job KnoesterNaar aanleiding van de meldingen laat de NOS een onderzoek doen naar mogelijk grensoverschrijdend gedrag binnen de sportredactie. Job Knoester reageert in De Oranjewinter op het nieuws: "Waar is de weerbaarheid van de mensen?" De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Reactie Job Knoester
Naar aanleiding van de meldingen laat de NOS een onderzoek doen naar mogelijk grensoverschrijdend gedrag binnen de sportredactie. Job Knoester reageert in De Oranjewinter op het nieuws: "Waar is de weerbaarheid van de mensen?"

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's