De Oranjewinter gemist? René hoopt dat Frenkie de Jong bij Modric in de buurt gaat komen

De Oranjewinter gemist? René hoopt dat Frenkie de Jong bij Modric in de buurt gaat komen

Zondag 18 december 2022 om 12:32

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zaterdag 17 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Oranjewinter</em> gemist? <em>René</em> hoopt dat <em>Frenkie de Jong</em> bij Modric in de buurt gaat komen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zaterdag 17 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. René van der Gijp heeft dit WK ontzettend genoten van de 37-jarige Luka Modric. Gijp vertelt in De Oranjewinter dat de middenvelder van Real Madrid tot de absolute wereldtop behoort: "Je hoopt zo erg dat Frenkie de Jong bij Modric in de buurt zou kunnen komen." De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

René van der Gijp heeft dit WK ontzettend genoten van de 37-jarige Luka Modric. Gijp vertelt in De Oranjewinter dat de middenvelder van Real Madrid tot de absolute wereldtop behoort: "Je hoopt zo erg dat Frenkie de Jong bij Modric in de buurt zou kunnen komen."

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's